Welkom bij Le Loup tekst & fotografie!

Mijn naam is Marjolein de Wolf en ik ben 31 jaar oud. Na mijn opleiding aan de Vertaalacademie in Maastricht ben ik in loondienst gaan werken als vertaler, tolk en HR assistent. Na 7 jaar heb ik besloten om de sprong te wagen en mijn eigen bedrijf op te zetten. Binnen Le Loup combineer ik twee van mijn passie's: taal en fotografie.  

 

Fotografie

 

Alweer een heel aantal jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en in de loop der jaren heb ik steeds meer geleerd over fotografie en camera's. Ik maak graag mooie dingen waar andere mensen ook blij van worden. Het leukste vind ik kids en gezinsfotografie; buiten op mooie locaties in en om Breda of in de studio bij mij thuis in Breda voor bijvoorbeeld een cake smash sessie of een sitter sessie. Daarnaast vind ik het ook leuk om mooie (professionele) portretten te maken.

Taal 

Taal is zeg maar echt mijn ding! Mijn eerste verjaardag vierde ik in Frankrijk en sindsdien heb ik de taal en cultuur in mijn hart gesloten. Ik spreek en schrijf graag Frans, maar ook Nederlands en Engels. Als tolk en vertaler kan ik deze drie talen combineren en mensen helpen om hun boodschap over te brengen. 

 

 

En verder...

Ik houd niet alleen van taal en fotografie maar ook van lekker eten, wijn, mooi weer, Frankrijk, series & films kijken, koken en natuurlijk van mijn vriend Pleun en kat Sushi :) 

 

 

 

 

Voor vragen, offertes of boekingen kun je contact opnemen via het contactformulier van deze website of mail naar marjolein@leloupservices.nl.